Gyógyuljon a Szigeten!

Gyógytorna-Elektroterápia-Gyógymasszázs Tüdőgyógyászat

Kedves Látogató!

Köszöntjük a Gyógysziget Orvosi-és Fizioterápiás
Magánrendelő honlapján!

Segítünk!

Tüdőgyógyászunk szívesen áll az Önök rendelkezésére a tüdő-és légzőrendszeri betegségek, az asztma, szénanátha, hörghurut, COPD, allergiás tünetek, légúti fertőzések kivizsgálásában és kezelésében, valamint a horkolással járó alvászavarok szűrővizsgálatában.

Mi a Fizioterápia?

A fizioterápia fizikai energiákkal történő gyógyítást jelent. Ide tartoznak a gyógytorna, masszázs, elektroterápia, fényterápia, hőterápia és a hidroteápia.

Mikor van Önnek szüksége gyógytornára?

Minden olyan betegségnél, ahol a mozgató szervrendszer valamilyen módon károsodik. Ez lehet a csont - baleseteknél, csontritkulásnál, egyéb csontbetegségeknél, lehet az izom – ami lehet fájdalmas, túl feszes vagy túl gyenge -, és lehetnek a beidegzésért felelős idegek: – a gerincvelői idegek gerincsérv esetén vagy trauma miatti bénulásnál –, vagy az agyidegek – például agyvérzésnél.

Fontos az állóképesség, az erőnlét fokozásában, a szív- tüdő- és érrendszer különböző betegségeinél. Segít olyan kórképeknél, ahol a vérellátást, oxigénellátást kell javítani (érszűkületnél, cukorbetegségnél,) támogatja a vénás áramlást visszér betegségeknél.

Miben segít az elektroterápia vagy fizikoterápia?

Elsősorban a fájdalomcsillapításban és a vérellátás javításában hatékony.

 Alkalmazott kezelések: UH kezelés, Tens kezelés, Diadinamikus áram kezelés, Szelektív ingeráram kezelés, Galván kezelés és Lézer kezelés, melyet a legkorszerűbb MLS lézerkészülékkel végzünk.

Minderről bővebben a Szolgáltatások menüpont alatt olvashat.

Várakozás nélkül, bejelentkezésre fogadjuk pácienseinket.

Szükség illetve kérés esetén szívesen végezzük a kezeléseket az Ön otthonában is.

Gyógyítóink:

dr. Mészáros Imre tüdőgyógyász
dr. Mészárosné Tallián Zsuzsanna gyógytornász-fizioterapeuta